شنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۳

در سفرهاي نوروزي و بهاري حتما زنجبيل و آويشن را به همراه داشته باشيد

در فصل بهار شيوع آلرژي فصلي را داريم كه دليل آن گرده‌افشاني‌ها و تغيير مزاج از سرد به گرم است. مزاج فصل بهار گرم و تَر است؛ ما در طول زمستان مزاجي سرد را داريم و با تغيير فصل مزاجمان نيز تغيير مي‌كند و بدن ما حالتي سفت‌تر پيدا مي‌كند.

وي ادامه داد: رطوبت فصل بهار سبب جوش زدن و گاها به وجود آمدن دومل در بدن مي شود به همين سبب مي‌بايست رژيم غذايي‌مان را طوري انتخاب كنيم كه با اين شرايط سازگار باشد.

اين متخصص طب سنتي اظهار كرد: هر چه به فصل گرما نزديك مي‌شويم بايد از غذاهاي چرب و سنگين فاصله بگيريم و غذاهاي سبك مصرف كنيم. ورودي بدن را بايد كم كنيم، در واقع مي‌بايست در اين فصل از پرخوري پرهيز كنيم. ممكن است در فصل هاي ديگر نيز پرخوري كنيم و مشكلي برايمان ايجاد نشود اما در اين فصل پرخوري بسيار آسيب زننده است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.