یکشنبه ۱۲ فروردین ۹۷ ۰۳:۲۵
بهار سوپ انواع جوانه را حتما مصرف كنيد. غذاهاي سبكي نظير كوكوي يونجه را نيز مي توان مصرف كرد. علي رغم اينكه گياه يونجه تا حدودي طبيعت گرم دارد؛ اما به دليل تازه بودن جوانه هاي آن در فصل بهار، خوردن آن بسيار مفيد خواهد بود.
اين متخصص طب سنتي گفت: در سفرهاي نوروزي و بهاري حتما زنجفيل و آويشن را به همراه داشته باشند. در سفرهاي بهار اعتدال غذايي بهم ميخورد و مصرف زنجفيل مي تواند از تهوع و مشكلات گوارشي جلوگيري كند.
- ۹۴ بازديد
- ۰ نظر